Over Sylvia

In 2015 werd Sylvia geconfronteerd met een burn-out en belandde ze in een neerwaartse spiraal. Vastberaden om haar leven weer op de rails te krijgen, besloot ze haar eigen traject te volgen. Ze zette alles op alles en onderging een volledige transformatie. Met de skills van leerkracht zijnde, nl mensen iets aanleren, schoolde ze zich om tot relatietherapeut, coach en personal trainer. Ze gaf les in Syntra over de psychologie van je eetgedrag en startte haar eigen praktijk: Studio Samen. Een praktijk waar er mental coaching gegeven werd en sport. Ze bleef zich verder bijscholen en behaalde nog diverse attesten en diploma’s.

Met haar nieuwe kennis en ervaring schreef Sylvia het boek “De kleine gids naar het optimale leven”. Dit boek biedt praktische tips en inzichten om het beste uit het leven te halen. Het werd goed ontvangen en heeft veel mensen geholpen om positieve veranderingen in hun leven aan te brengen.

In 2023 nam Sylvia de School voor Relaties over, waar ze nu ook cursussen en workshops geeft. Haar passie ligt in het begeleiden van mensen naar gezonde en gelukkige relaties, zowel met zichzelf als met anderen. Ze gelooft dat iedereen het vermogen heeft om zijn of haar leven te transformeren en streeft ernaar om anderen te inspireren en te motiveren om hetzelfde te doen.

Met haar warme en empathische benadering creëert Sylvia een veilige omgeving waarin haar cliënten zich vrij voelen om hun diepste emoties en gedachten te delen. Ze biedt praktische tools en technieken om obstakels te overwinnen en persoonlijke groei te bevorderen.

Sylvia Declerck is een toegewijde professional die haar eigen persoonlijke reis heeft gebruikt om anderen te helpen. Haar missie is om mensen te begeleiden naar een leven vol vreugde, vervulling en harmonieuze relaties.

De kleine gids naar het optimale leven

Je relatie in balans

Sylvia Declerck

Wil je het boek kopen? Dat kan op bol.com en fnac.be