INDIVIDUELE THERAPIE & COACHING

Geïnteresseerd in een individueel begeleidingstraject?

Wanneer je kiest voor een individuele begeleiding, kies je voor extra diepgang in je ontwikkelingsproces.

Tijdens deze sessies keren we steeds terug naar de relatie die je met jezelf hebt. We onderzoeken de wijze waarop je met de uitdagingen van het leven omgaat en waar de basis voor je ’voorkeursgedrag’ is gelegd. Daarbij gaan we bijna altijd terug naar je gezin van herkomst.

Door onze niet-alledaagse benaderingswijze prikkelen we je om op een andere manier naar jezelf te kijken. De relatie die je met jezelf hebt, is immers de basis van hoe je relateert met anderen. Daarnaast dagen we je ook uit om je omgeving en vraagstukken vanuit een nieuw perspectief te bekijken.

Samen onderzoeken we de problemen die steeds terugkeren binnen je relaties. Nadien leer je andere manieren ontdekken om problemen op een meer constructieve manier aan te pakken.

 

Naast de modules van de school, is er ook mogelijkheid voor een individueel traject. 
Samen gaan we voor het optimale leven. Dat wil zeggen, door oorzakelijk te werken, gaan we samen opzoek naar jouw innerlijk geluk en balans. Zodat je energetisch, gelukkig en vooral liefdevol in het leven kan staan.  Het innerlijk geluk vinden, je innerlijke kracht, maakt het leven zoveel lichter en aangenamer wat dan ook weer een gunstig effect heeft op je relaties, die met jezelf en zeker met anderen.

Er zijn trajecten zowel voor mannen als voor vrouwen als voor koppels. 
Je kan ons contacteren op info@schoolvoorrelaties.be
of 0496 74 09 43

 

Hoe werken wij?

Neem contact met ons op voor een eerste sessie. 

Na deze sessie heb je een duidelijk inzicht over de oorzaak en in bijna alle gevallen klaar om aan de oplossing te werken. Uiteraard ben je vrij om het bij die ene sessie te houden.

Vooraf is het moeilijk te bepalen hoeveel sessies er nodig zijn. Dit is afhankelijk van jouw wens, de problemen en de oorzaken. Sommigen hebben voldoende aan 3 tot 5 sessies.

 

Enkele afspraken

Je komt op tijd naar de sessies. Indien je verhinderd bent, verwittig je de therapeut met wie je een afspraak hebt zo snel mogelijk per telefoon.

Gemaakte afspraken kunnen maximaal 48 uur van te voren worden afgebeld of verplaatst zonder kosten (zo niet wordt de helft van de sessie aangerekend).

Dit relatietraject is een uiterst boeiend proces waarna de relatie met jezelf en anderen nooit meer hetzelfde zal zijn!