Wil jij meer uit je leven halen, zowel persoonlijk als professioneel?

In de School voor Relaties gaat het zeker niet alleen om koppelrelaties, maar ook om de relatie met jezelf, je collega’s, je ouders, je zus/broer, … Soms raken deze relaties uit balans en is er een alsmaar grotere nood aan een nieuw evenwicht.

Ik startte de School voor Relaties vanuit mijn jarenlange ervaring als relatietherapeute. Tijdens vele coachinggesprekken ontdekte ik dat  mensen vaak met hetzelfde worstelen. En dat mensen er baat bij hebben om samen training te volgen en zo elkaar te versterken.


In de School voor Relaties ontdekken zowel vrouwen als mannen hun grootste kracht om terug in balans te geraken.

Al meer dan 1000 mensen volgden onze trainingen. 

Geïnspireerd?

Kom langs op één van onze gratis introductieavonden of lees mijn boek “Relateren kun je leren”.

Volledig overtuigd?

Schrijf je dan in voor één van onze trainingstrajecten voor mannen en vrouwen.”

Tot binnenkort,
Patricia van Lingen

 
.
.
 
TRAININGEN VOOR VROUWEN  

Onze huidige maatschappij vraagt veel van vrouwen. Ze hebben diverse rollen als partner, ouder, vriendin, collega, ondernemer … maar geraken uit evenwicht en slagen er niet meer in om liefdevolle relaties aan te gaan.

Herkenbaar? Volg één van onze no-nonsense trainingen. Je krijgt er communicatietechnieken en persoonlijk inzichten mee die je onmiddellijk kan toepassen in je leven.


Ontdek de trainingen voor vrouwen
TRAININGEN VOOR MANNEN  

Ook mannen staan vandaag enorm onder druk. Vaak zijn ze in de war over wat het betekent “man” te zijn. Ook mannen hebben het moeilijk om de juiste balans in een relatie te vinden.

Voor de mannen biedt de School voor Relaties een apart trainingstraject aan, omdat ze nu eenmaal anders ineen zitten dan vrouwen.Ontdek de trainingen voor mannen
 
.
.
 
Individuele therapie en coaching

Wil je graag in een veilige omgeving een eerste stap zetten?  dan biedt onze individuele begeleiding de oplossing. Door de een-op-een aanpak krijg je extra diepgang in je ontwikkelingsproces.

Meer weten?
Relatietherapie

Wil je je relatie versterken of relatieproblemen aanpakken? Dan is een traject samen met de persoon met wie de relatie beter kan, een aanrader.


Maak werk van je relatie
 
.
.
 
Spiegelen

Met de Lilith-oefenmomenten voor vrouwen en de Achilles-bijeenkomsten voor mannen, komen we op maandelijkse basis samen om te spiegelen, om ervaringen te delen en vooral om van elkaar te leren. 

De spiegelsessies
Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbriefschrijf je in
 
.
.
 
 
School voor Relaties is het geesteskind van Patricia Van Lingen
© School Voor Relaties | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden & Privacy Verklaring | WebDevelopment Novatrix