Videogetuigenissen
van mannen

Bekijk deze video'sVideogetuigenissen
van vrouwen

Bekijk deze video's
 
.
.
 
De kostprijs van deze cursus, was voor mij best wel een grote drempel. Maar ik ben echt blij, dat ik die investering voor en in mezelf deed. Het was elke cent waard. Vooral omdat ik er nu van overtuigd ben, dat ik dit er op meerdere domeinen zal uithalen. Het voelt alsof ik mezelf op [...]

Yvonne
Ik zou het iedereen kunnen aanraden om de training - Relateren doe je zo - aan te gaan, je wordt er als mens zo veel beter van. Ik leerde mijzelf ontdekken, leerde dingen over mijzelf waar ik geen weet van had, ik leerde mijzelf aanvaarden. Ik leerde de mooie kanten van mijn 'zijn' ontplooien, expliciteren. [...]

Jasmine
Ik voel me rustiger, heb meer zelfvertrouwen, geef meer aandacht aan mijn behoeften, ik zie mijzelf weer graag. Voor het moment verwen ik me goed en heb een beter inzicht in mijzelf. Ik stel mijzelf centraal en probeer het leven anders te bekijken. Ik voel me positiever ingesteld, ben opener en gelukkig met wie ik [...]

Catherine
 
.
.
 
Patricia, een oprechte en diepe dank voor jouw waardevolle leerschool. – Relateren doe je zo – heeft een diepe indruk nagelaten en heeft bij mij eindelijk losgemaakt wat al zeer lang vastzit. Benedicte

Benedicte
Ik ben begonnen aan een reis die spannender en emotioneler is dan welke reis ik ooit maakte! […] Eindelijk kom ik te weten en begrijp ik waar die ontevredenheid, wrevel, onrust vandaan komt, waarom ik mezelf telkens weer saboteer. […] Eindelijk weet ik; ik ben niet alleen, ook vele andere vrouwen (hoe zeker ze ook [...]

Micheline
– Relateren doe je zo – heb ik als zeer steunend ervaren. De oefeningen met de buddie en anderen in de groep waren voor mij een openbaring. De steun en liefde aangrijpend. De persoon die ik was zal ik nooit meer zijn en daar ben ik zo blij en dankbaar voor. Patricia, jij hebt mij op de [...]

Ingrid
 
.
.
 
Ik heb mijn eigen IK een plaats leren geven in mijn leven als echtgenote, moeder, dochter, vriendin en collega en dit zonder deze IK te verloochenen. Bedankt! Inge

Inge
De training heeft me meer gebracht dan ik zelfs verwachtte. De oefeningen vind ik subliem. 

Sofie
Alleen al door je introductieles is mijn relatie met mijn partner veranderd in positieve zin. Dus wat gaat dat zijn na de training … great! 

Caroline
 
.
.
 
Er zijn nog maar 2 avonden geweest, maar het heeft al een serieuze impact op mij. Ik krijg inzicht in dingen waar ik ongeveer 1.5 jaar mee aan het worstelen ben!!!  Durf ze nu meer onder ogen zien en aanpakken omdat ik me daar nu veilig genoeg voor voel!!! Ik ben al een jaar cursussen [...]

Mira
Allerlei cursussen en therapeuten…….. ik vond niet wat ik zocht. Zoveel gedaan, maar met weinig resultaat…; was – Relateren doe je zo – dan wat? Ik ging aan de slag: maakte een samenvatting, deed en doe regelmatig de oefeningen, blader eens door mijn nota’s en neem de tijd om alles te laten doordringen… langzaam worden mijn foute patronen ongelofelijk [...]

Chantal
De School voor Relaties voelt voor mij aan als ‘thuiskomen’ na lang zoeken, dolen en wegstoppen … zelfs (bewust willen) vergeten. Patricia laat geen enkele opportuniteit liggen om je uit je hoek te halen, je zover te brengen om jezelf te her-ont-dekken … er is geen ontsnapping aan. Gelukkig maar, want ze brengt je daar [...]

Sofie
 
.
.
 
Open en eerlijke training met Kelly als trainer die uit haar eigen ervaring put en je voelt onmiddellijk dat dit doorleefde kennis is. De training geeft jou inzicht in je eigen aandeel in relaties. Je krijgt goed hanteerbare tools om er daadwerkelijk iets mee te doen. Het delen met andere vrouwen geeft een gevoel van [...]

Christine
Ik voel me niet meer alleen, niet meer uitgesloten maar gesteund. Het bracht een ommekeer in mijn leven, ik wil nooit meer terug naar vroeger. Ik vind het zo VER-RIJKEND! 

Axelle
Het was voor mij zeer de moeite waard deze training te volgen. De hardheid in mijn relatie ging over in mildheid en daarna in zachtheid. Ik vind het een verrijking in mijn leven. Iedereen zou dit moeten volgen!! 

Anita
 
.
.
 
Patricia heeft me op een liefdevolle manier kunnen laten `ontplooien` en  laten `open gaan` . Ik was een controlefreak, afgesloten en boos. Daarvoor in de plaats heb ik nu veel liefde, warmte en zachtheid. Nogmaals dank voor de onvoorwaardelijke steun. 

Katrien
Ik deed de training voor de 2e keer en vond het ook nu nog heel ingrijpend, inspirerend, verhelderend en versterkend! 

Yvonne
Wil je verandering in je leven? Dan moet je zeker bij de School voor Relaties zijn.Het is een boeiende reis die je brengt naar het beste in jezelf en intense en authentieke relaties. 

Katrien
 
.
.
 
Een absolute aanrader voor vrouwen die op zoek zijn naar zichzelf!! 

Claudine
– Relateren doe je zo – veranderde mijn leven! 

Claire
Patricia, je bent een echte bezieler. Je brengt het zo goed! 

Claudine
 
.
.
 
Een aanrader voor iedereen! Geeft je écht een boost. 

Diane
Ik geef de training in alles de hoogste punten. Zij is uitstekend!! 

Diane
Ik heb mijzelf teruggevonden en het kleine meisje in mijzelf weer her-ontdekt. Er is voor mij een nieuwe wereld open gegaan waar ik me heel goed voel. 

Kelly
 
.
.
 
Bij aanvang was ik nogal sceptisch, beetje wantrouwend. Kon moeilijk geloven dat dit me zou helpen om de dingen op te helderen waarmee ik overhoop lag. Maar al heel vlug bleek dat ik me had vergist. De training is heel confronterend maar ook een hele verheldering en opluchting. Dank je wel Patricia. 

Veronique
Ben van “bitch” en  “koude tante“ naar liefdevoller naar mijzelf en anderen. Deze training helpt mij een lieve zachte vrouw te zijn die haar man ondersteunt en een goede mama die het juiste voorbeeld geeft aan haar kleine zoontje. 

Nathalie
In – Relateren doe je zo – heb ik vooral geleerd mijn eigen verantwoordelijkheid op te nemen, niet steeds de schuld bij de ander te leggen. Niet altijd even gemakkelijk maar het lukt prima. Een zeer waardevolle training. 

Kathy
 
.
.
 
Mijn buikgvoel had gezegd deze training te volgen en ik ben zo blij dat ik dit gedaan heb. Ik ben meer gaan openbloeien, ik voel letterlijk de energie stromen en heb weer het volle vertrouwen!! 

Hilde
In mijn persoonlijk leven is enorm veel veranderd op relatievlak. Om financiële redenen kan ik nu niet door naar het vervolg maar ik ga ZEKER terugkomen zodra ik het geld heb want het is zeer de moeite waard. 

Nathalie
De training was voor mij uitstekend! De oefeningen hebben mij diep geraakt. Vooral de liefdevolle ondersteuning bij moeilijke emotionele momenten zal ik niet snel vergeten. 

Martine
 
.
.
 
Door de drukte van het leven en (verleden) was ik mijzelf als vrouw wat verloren. Nu heb ik weer voeling met die kracht in mijzelf! 

Lieve
Bedankt voor alle liefde en positieve energie die ik mocht ervaren tijdens de training. Het was fantastisch! 

Caroline
Voor mij was deze training geweldig inspirend en leerrijk. Ik heb zoveel mooie vrouwen leren kennen elk met hun eigen verhaal. Ik voel me met hen verbonden. Dank jullie allemaal. 

Martine
 
.
.
 
Ik vroeg me af of ik in 4 dagen meer zou kunnen bijleren als in andere therapeutische opleidingen en het antwoord is JA! 

Els
Voor elke vrouw, moeder, dochter is deze training zeer verrijkend. Ik hoop dat de School voor Relaties snel heel groot mag worden en dat wel elkaar blijven helpen. 

Nele
Ik vond alle lessen boeiend. Ze hebben me veel bijgebracht over mijzelf. Dank je wel Patricia! 

Carmen
 
.
.
 
Voor mij is dit een superopleiding. Ik heb heel veel steun ervaren van de andere vrouwen en de last op mijn schouders die ik al heel lang meedraag is nagenoeg weg. Bedankt!! 

Lindsey
Deze training is op alle niveau`s UITSTEKEND!! 

Emilie
Met deze training kun je direct aan de slag. Alles uit de training is toepasbaar in het gewone leven. Bij mij heeft – Relateren doe je zo – veel bewustzijn gecreeërd. 

Ingeborg
 
.
.
 
Dit is een intensieve  -ik – gerichte training die door Karien uitstekend werd gegeven. 

Anne
Na 37 jaar heb ik eindelijk het gevoel mijn pad te zijn ingeslagen, mijzelf te leren kennen, zien, voelen, aanvaarden,…… Het voelt goed. Ik geniet eindelijk van mijzelf en de mensen om mij heen en dit dankzij de ondersteuning van alle vrouwen op deze School voor Relaties. 

Els
Dit is beter dan al die therapieën die ik al gevolgd heb. Hier vind je pas echte confrontatie met jezelf!! 

Nele
 
.
.
 
Deze training geef ik de score uitstekend.Ik beveel het al mijn vriendinnen aan. Karien is een fantastische trainer met een zachte aanpak en zeer veel ruimte voor persoonlijke inbreng. 

Patricia
Dit heeft me echt energie gegeven. Geen drama meer in mijn leven! 

Janie
Ik vind – Relateren doe je zo – een goede training. Wat ik heb geleerd kan ik goed gebruiken in mijn dagelijkse leven. Ik zou nog wat meer willen verstillen. 

Lauren
 
.
.
 
Ik heb mijzelf echt beter leren kennen door de training. Ik ben heel tevreden. 

Sylvie
– Relateren doe je zo – is een bad vol vrouwenenergie. Heerlijk en ook confronterend om in te baden met zoveel (h)erkenning & ondersteuning. 

Mireille
Soms had ik wat moeite dat ik niet altijd een direct antwoord kreeg op mijn vragen. Misschien iets te ongeduldig voor het komt nog aan bod. Verder vind ik de training zeer goed. 

Barbara
 
.
.
 
Mijn ogen zijn open gegaan tijdens de training en ik heb mijn leven omgegooid! 

Elisabeth
– Relateren doe je zo – is een absolute aanrader! Ik ben heel tevreden over de inhoud en de aanpak van de training. 

Griet
Ik ben mijzelf echt tegengekomen in deze training. Eerst was het onthutsend confronterend. Later slaagde ik er meer en meer in om mijzelf te omarmen. Stap voor stap. 

Isabelle
 
.
.
 
Het doet goed om open te kunnen zijn. 

Veerle
Deze training is de beste beslissing die ik in jaren heb genomen.

Ingrid
Confrontaties aangaan en het leven omarmen. Ik ben positief uit deze training gekomen door met de realiteit geconfronteerd te worden en mij te laten ondersteunen door de andere vrouwen. 

Alix
 
.
.
 
Relateren doe je zo is een supertraining voor vrouwen door vrouwen. 

Lieselotte
Als singlescoach en voorstander van 1/1 coachgesprekken heb ik met veel interesse – Relateren doe je zo – gevolgd.  Op een zeer professionele manier en in alle openheid over haar eigen proces heeft Patricia bijzonder veel aandacht voor elke deelnemer.  Ze reikt de nodige theorie aan om inzichten te krijgen , om aan zelfreflectie te doen  en [...]

Dominique
– Relateren doe je zo – is een aanrader ! Het is een stokend vuurtje dat je hart verwarmt en dat je vrouwelijke, zelfverzekerde kant naar boven brengt. Doe de training, stap erbij. DOEN, DOEN, DOEN! 

Anne
 
.
.
 
De training is het meest kostbare en het meest ultieme vrouwelijke cadeau dat je ooit aan jezelf kan schenken. Je gaat ervan schitteren! GRIJP DEZE DIAMANT! 

Eveline
Hoe onmogelijk en onrealiseerbaar het ook leek en voelde bij de start van de training, zo realiseerbaar is het als je er gewoon instapt en meedoet. De uitkomst is prachtig! 

Tessa
Een aanrader voor iedere vrouw die op zoek is naar een liefdevolle relatie. Een verplichting voor iedere vrouw die op zoek is naar het hoogste in haar zelf!! 

Lore
 
.
.
 
Ik voel weer vertrouwen, in mijzelf en mijn medemens door deze training. 

Katrien
Ik heb nog nooit een therapie of training meegemaakt die op korte tijd zoveel heeft losgemaakt. Deze training is eerlijk, respectvol en maakt je RIJK van binnen! 

Gina
Ik ben blij met de training – Relateren doe je zo –, die veranderde mijn hele IK! 

Brigitte
 
.
.
 
Als je echt je hart meer wilt open stellen en je jezelf nog liever wilt leren zien dan is deze cursus de kans van je leven. 

Sophie
Veel praktische psychologie gebracht door iemand met heel veel ervaring en spiritualiteit. Bedankt Patricia! 

Claudine
Als je op zoek bent naar jezelf en naar meer liefdevolle relaties, ga naar de introductieworkshop en schrijf je in voor deze training. Super! 

Nancy
 
.
.
 
De vrouwenenergie die ik heb ervaren tijdens deze training is enorm. Ik heb me hierdoor echt gesteund gevoeld. Zelfs tijdens hele moeilijke momenten. Echt een unieke ervaring! 

Annelies
Er is zoveel open gegaan in mijzelf. Het is gewoon een openbaring! Mijn relaties zijn nu veel positiever. Het beweegt en stroomt meer. Ik beveel deze training ten zeerste aan. 

Frie
Ik kan alleen maar hopen dat er veel vrouwen deze training gaan doen. Ik vind haar op alle niveaus zeer goed! 

Marina
 
.
.
 
Deze training heeft al mijn relaties met een splinternieuwe (roze) bril doen zien. 

Els
Ik vond deze training uitstekend/zeer goed. Ook al heb ik nog voortdurend aandacht nodig om het geleerde toe te passen. ik kijk in spanning uit naar de volgende training. 

Mia
De rust die ik zocht in mijn hoofd en relatie heb ik hier grotendeels gevonden. Ik ben mij bewust geworden van vele patronen bij mijzelf en anderen. Ik kan niet geloven hoeveel kracht en liefde ik van mijn medecursisten heb ontvangen. Mijn harde schil heb ik afgepeld naar mijn zachte kant. Ik ben blij dat [...]

Liesbeth
 
.
.
 
Ik heb veel geleerd. 

Hilde
Ik had angst toen ik eraan begon en de nodige twijfels. En weerstand. Nu ben ik blij dat ik het gewoon heb gedaan. Ik voel me dankbaar! 

Catherina
Ik ben met een heel klein hartje gekomen maar met een warm hart huiswaarts. Bedankt! 

Eveline
 
.
.
 
Ik heb veel inzicht en duidelijkheid gekregen. Dank je wel Karien. 

Greet
De training was Top! Ook Karien, ze nam altijd tijd voor iedereen. 

Inge
Karien gaf heel goed les. Ik ben zoveel verzacht naar mijzelf en naar mijn partner. 

Gerda
 
.
.
 
Deze training is zo`n grote aanrader voor iedere vrouw, mama, vriendin, echtgenote. Dit is basisleerstof!! 

Els
– Relateren doe je zo – is een aanrader voor iedere vrouw en een gemiste kans als je het niet doet. 

Hilde
Deze training heeft me superbewust gemaakt van wat er allemaal `speelt`. Ik besef nu dat ik niet meer bij de ander moet zoeken maar aan mijzelf  kan werken! 

Ann
 
.
.
 
Dank Patricia & Kelly voor zoveel moois op mijn levensweg. 

Mieke
Wat een superopleiding!! Ik heb heel veel steun ervaren van de andere vrouwen en een pak minder last op mijn schouder. Bedankt Patricia & Kelly! 

Lindsey
Ik kan alleen maar YES!! (big smile) zeggen tegen deze training. 

Nele
 
.
.
 
Deze training werkt echt. Er is mij zoveel duidelijk geworden en er is zoveel verandering. Ik ga zoveel liefdevoller om met mijzelf en daardoor is er minder drama en meer vreugde in mij leven. 

Sofie
Wat een verrijking is – Relateren doe je zo -. Ik ben zoveel bewuster van mijzelf en mijn grenzen. Ik ga niet meer in drama. Ik echt superblij met de groep, deze nieuwe zustervriendenkring die hopelijk 4ever zal zijn waarin we elkaar steunen in onze zoektocht. Ik dank Patricia dat zij haar verworvenheden deelt voor [...]

Reinhilde
Het mooiste geschenk wat ik mezelf heb gegeven is – Relateren doe je zo –. Eindelijk in relatie met mezelf en daardoor ook beter in relatie met anderen. Ik heb nu mijn eigen geluk in handen en dat voelt fantastisch!! 

Ellen
 
.
.
 
Ik kan nu met gemak in verbinding blijven in een discussie. Wat een verschil. 

Veerle
Tot nu toe ben ik er niet in geslaagd, met alles wat ik al heb gedaan, om in de diepte te gaan. Nu wel. Ik ben blij. 

Katlijne
Een uitstekende training! 

Cariene
 
.
.
 
Door de training – Relateren doe je zo – ben ik anders naar de wereld gaan kijken. Een verrijking. 

Tine
Fantastisch hoe je aan een training begint met 13 vreemden en na 4 zaterdagen samen zo verbonden kan zijn met elkaar.

Isabelle
Al is er voor mijzelf nog wat werk ik bekijk al veel situaties op een andere manier. Zeer goede training. 

Hilde
 
.
.
 
Door mijzelf beter te leren kennen en liefhebben is mijn omgeving ook veranderd. Raar maar waar! 

Stephanie
Iedere vrouw zou deze training moeten doen of volgen!! 

Evelyne
Dit is het mooiste cadeau dat ik mijzelf heb gegund! Een zeer mooie zoektocht naar mijzelf, zeer verrijkend, boeiend en ook veel toffe mensen ontmoet. 

Sandra
 
.
.
 
Dit is het eerste dat ik leerde kennen waarvan ik geloofde dat het mij zou helpen en het heeft zijn effect al duidelijk bewezen. Kelly doet dit als trainer met heel veel overtuiging en daarom kan ik mij zo goed openstellen, bedankt daarvoor! 

Isabelle
In deze training kom je vaak jezelf tegen en het is confronterend maar ook heel verrijkend! Benieuwd naar nog meer. 

Herlinde
Ik vind deze training prachtig uitgewerkt en uitgediept met heel duidelijke voorbeelden. 

Ilse
 
.
.
 
Patricia, een dikke merci voor hoe je het voor elkaar krijgt om mij dat tintelend gevoel te geven om lief te blijven voor mezelf. 

Anne
De training heeft mijn leven enrom veranderd. Ik leef zoveel bewuster! En ik volg het pad om liefdevol te blijven relateren! 

Yamine
De training heeft mijn leven enrom veranderd. Ik leef zoveel bewuster! En ik volg het pad om liefdevol te blijven relateren! 

Yamine
 
.
.
 
Als we nu met z`n allen Liefdevol leren relateren kan de wereld er alleen maar mooier uitzien. – Relateren doe je zo – is een absolute aanrader! 

Kathy
Eindelijk kan ik helemaal de vrouw zijn wie ik ben! Patricia getuigt van een groot professionalisme. Dank je wel! 

Kristl
Ik ben nu iemand anders dan voor ik deze training volgde. Ik ben Patricia dankbaar voor alles wat ik geleerd heb vooral  dat ik nu weet hoe ik mijn leven zelf in eigen handen kan nemen. Dit is mijn weg en ik ben vastberaden dit pad verder te volgen naar mijn ultieme ZIJN. Dank je [...]

Annick
 
.
.
 
De training is beter dan ik had verwacht en ben blij dat ik me meteen heb ingeschreven na het artikel in De Morgen! 

Caroline
Deze training was een mooi geschenk. Ik voel me niet meer alleen en helemaal veilig. En het goede nieuws; iedereen kan het leren!! 

Maya
De training heeft mijn leven veranderd. Ik ben Patricia heel dankbaar voor haar confronterende aanpak. Bij mij was dat nodig om bepaalde patronen te doorbreken. Ik raad alle vrouwen deze training aan. Je leven wordt er alleen maar mooier van. 

Ilse
 
.
.
 
Na heel wat psychotherapie zonder enig resultaat, is dit het eerste wat me een enorme stap voorruit helpt. 

Vera
Door – Relateren doe je zo – heb ik mijzelf pas écht leren kennen! 

Martine
Ben meer in mijzelf gaan geloven en straal meer zelfvertrouwen & kracht uit. Vooral de Vervolgmodule heeft een grote impact op mij teweeggebracht! Merci! 

Leen
 
.
.
 
Bij de introductieworkshop kreeg ik een klop van de hamer. Maar gedurende de training zijn er stilletjes deuren voor mij open gegaan. 

Carla
Ik zie en voel nu hoe belangrijk vrouwenenergie is en wil het niet meer kwijt. Bedankt Patricia. 

Peggy
Ik heb al veel trainingen gedaan maar dit is echt de beste! Voor wat je krijgt is de prijs ook goed. 

Romy
 
.
.
 
Het is geen toeval dat ik al googl’nd op deze training gekomen ben.Ik had echt nodig en ben ontzettend dankbaar dat ik ook gedaan heb. Ik ben blij met dit pad naar een betere relatie met mezelf, kinderen en partner. Ik kijk uit naar meer! 

Pascale
Deze opleiding heeft mijn ogen geopend, mijn pijn doen voelen en mij gesterkt in het nu. Ik heb hoop voor de toekomst! 

Veronique
Deze training heeft mijn ogen doen open gaan. Iedere vrouw zou deze training moeten doen. 

Caroline
 
.
.
 
Deze training heeft mijn hart geopend en ik voel me weer vrij! 

Cindy
Iedere vrouw zou deze training moeten doen! Het heeft mij enorm geholpen. 

Precy
Patricia is een prachtvrouw die heel veel vrouwen helpt. Ga zo verder! 

Caroline
 
.
.
 
De training was voor mij fantastisch! Zo jammer dat het nu klaar is. Patricia is voor mij een voorbeeld dat vrouwenenergie niet zwak is. Ze is zo eerlijk, rechtstreeks en tegelijkertijd zo ondersteunend. 

Kristien
Een zeer professionele begeleiding! Heel knap om op korte tijd zoveel inzicht te geven in de manier waarop ik met mezelf en anderen omga. Ben heel blij dat deze training ervoor gezorgd heeft dat ik nu weer beter in mijn vrouwelijke energie zit en kijk uit naar het vervolg. 

Veerle
Karien is een geweldige trainer. Sereen, met veel respect  en altijd zorg dat er genoeg aandacht is voor iedereen. Een ware well-nes!! Mijn boodschap aan alle vrouwen; doen!! 

Nathalie
 
.
.
 
Ik ben nu zoveel bewuster. Dank Karien! 

Nele
Ik heb nu eindelijk de ervaring dat ik oké ben. Alleen ikzelf ben verantwoordelijk voor alles in mijn leven, dat te weten en te beseffen geeft mijzelf macht over mijn eigen leven. Dank je wel Patricia. Kelly vind ik een supervrouw die ik in staat acht ook de volledige training te geven. You go girl!! [...]

Eveline
Een aanrader voor alle vrouwen. Met of zonder  (op springen staande) relatie. 

Kim
 
.
.
 
Ik ben milder geworden en sta veel meer open naar vrouwen. 

Lucille
De training – Relateren doe je zo – heeft mijn verwachtingen overtroffen. 

Anne
Het is een fijne ontdekkingstocht naar mijzelf geweest. Ik ging iedere keer met zo`n positief gevoel naar huis. 

Alexandra
 
.
.
 
Deze training gaat nog veel verder dan mijn verwachtingen die ik erover had. Ik kan hetgeen ik heb geleerd zeer goed in de praktijk gebruiken. Mijn relaties zijn al  ten gunste veranderd. 

Inge
Na al die jaren durf ik mijzelf op de voorgrond te plaatsen. Een zeer goede training is – Relateren doe je zo -. 

Marine
De dynamiek, de synergie van de groep is van onschatbare waarde gebleken voor mij.  Ik raad alle vrouwen aan deze training te doen want hij is uitstekend!! 

Veronique
 
.
.
 
Het groepsgevoel is super, echt fantastisch. Dat ga ik nooit meer loslaten! 

Ann
Meest verhelderende cursus in relaties die ik al gehad heb. Kelly is heel professioneel en belichaamt de cursus, is heel geloofwaardig. De ondersteuning van andere vrouwen geeft een intense wisselwerking en ondersteuning. Zeer dankbaar voor de inzichten en giften van vrouwelijke energie. 

Veerle
Ik ben positief over deze training. Ik kan nu eindelijk compimenten echt ontvangen ipv ze altijd maar weg te duwen. 

Mieke
 
.
.
 
De combinatie van theorie en oefeningen temidden van al die vrouwenenergie is echt helend voor mij. 

Sylvia
De training is iets wat elke vrouw zou moeten doen. Het beste verjaardagscadeau dat ik mezelf heb gedaan! 

Okita
Deze training is een absolute aanrader. Ik zie nu waarom vorige landurige relaties niet slaagden. En ik ben nog maar net begonnen! 

Delphine
 
.
.
 
Deze training kan ik ten volle aanbevelen aan alle vrouwen. Het heeft me zoveel dichter bij mijzelf gebracht.  En de steun en warmte van alle vrouwen die ik hier heb ervaren is fantastisch!! 

Maaike
Ik ben door de training veel liefdevoller naar mijzelf gaan kijken. 

Els
Dit is precies wat ik nodig had. Sinds ik bij de School ben ben ik veel dichter bij mijzelf en veel meer in balans. 

Eva
 
.
.
 
Deze opleidig heeft mijn leven echt doen veranderen. Vooral de manier waarop ik naar de dingen kijk maakt alles veel gemakkelijker. 

Sjoeke
Deze training is het mooiste geschenk dat een vrouw aan zichzelf kan geven. 

Sabine
Een aanrader voor alle vrouwen. Deze training geeft mij enorm veel positieve energie gegeven. Kelly is een boeiende verteller en is heel duidelijk. 

Marianne
 
.
.
 
Ik voel weer vertrouwen, in mijzelf en mijn medemens door deze training. 

Katrien


 


 
 
.
.
 
 
School voor Relaties is het geesteskind van Patricia Van Lingen
© School Voor Relaties | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden & Privacy Verklaring | WebDevelopment Novatrix