PIETER RUIGEWAARD

Pieter Ruigewaard is eind de jaren '90 bij BodyMind Opleidingen in Nederland opgeleid tot lichaamsgerichte Psychotherapeut. Daarna specialiseerde hij zich op het gebied van seksualiteit, intimiteit en duurzame relaties (opleiding tot Sexual Gronding Therapeut).
In 1999 richtte hij samen met nog 5 partners DEXIS Arbeid op. Als organisatieadviseur begeleidt hij managementteams in het versterken van hun onderlinge samenwerking en coacht hij leidinggevenden in het vergroten van hun soft skills.

Pieter heeft een sterk gevoel voor wat er écht toe doet. Hij is hard op de inhoud, zacht op de relatie. Zijn stijl is prettig maar ook confronterend. Benoemen wat er is, is zijn handelsmerk.

Hij is ook bereid om daarbij echt de diepte in te gaan: hij peilt vakkundig naar zowel de basispatronen als naar wat de ingang voor transformatie is.

Pieter werkt als lichaamsgericht trainer in verschillende landen in Europa en begeleidt hierbij ook mannengroepen. Hij is sinds 2004 lid van een doorlopende mannengroep. Pieter heeft daarnaast een praktijk voor individuele cliënten in Leersum, Nederland.

Binnen de School voor Relaties verzorgt Pieter de mannentrainingen.

Pieter is getrouwd met Karin en samen hebben zij een dochter en een zoon.

Bekijk hier video’s waarin Pieter zichzelf en zijn trainingen voorstelt.


Pieter is trainer bij volgende events

Startdatum
Module
Locatie
 

Vrijdag
08-09-2023
Compagnie Bougie
9090 - Melle

Vrijdag
24-11-2023
Compagnie Bougie
9090 - Melle

 
.
.
 
 
School voor Relaties is het geesteskind van Patricia Van Lingen
© School Voor Relaties | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden & Privacy Verklaring | WebDevelopment Novatrix