GRATIS INTRODUCTIEAVOND
‘RELATEREN DOE JE ZO’

Wil je graag weten wat de School voor Relaties voor jou kan betekenen?
Of twijfel je om één van onze trainingen te volgen, maar heb je nog een extra duwtje in de rug nodig?

Schrijf je dan zeker in voor één van onze introductieavonden.

Tijdens deze gratis workshop zet je in amper 2 uur tijd de eerste stap naar meer evenwicht in je leven en in je relaties, zowel op privé- als op professioneel  vlak.

Patricia van Lingen, bezielster van de School en ervaren relatiecoach,  laat je kort proeven van haar unieke methodiek. Zij wordt tijdens de introductieavonden bijgestaan door ambassadeurs:  vrouwen én mannen die reeds één of meerdere  trainingen bij de School voor Relaties volgden.   Zij vertellen jou met veel passie wat de School voor hen heeft betekend en beantwoorden met veel plezier al jouw vragen.

Je ontmoet er ook verschillende trainers van de School voor Relaties bij wie je met jouw persoonlijke vragen terecht kan.

Deze introductieavond gaat vooraf aan de training ‘Relateren doe je zo’ en in tegenstelling tot de trainingen, zijn in deze workshop zowel vrouwen als mannen welkom.

Vandaag de dag ontstaan heel wat uiteenlopende relaties uit de grote verscheidenheid aan rollen die mensen vervullen. Om verschillende redenen geraken heel wat relaties uit evenwicht of verliezen mensen hun balans omdat ze geen relatie hebben en dit toch heel graag willen.

Door de hoge werkdruk kan het ook op de werkvloer mislopen. Samenwerken met collega’s vraagt soms meer flexibiliteit dan men verwacht en we spenderen nu eenmaal veel tijd samen. Ook in werkrelaties is er een alsmaar grotere nood aan evenwicht.

Grijp de kans om hierin voor jezelf verandering te brengen.
 
  • Wil jij leren communiceren in elke relatie, zowel privé als professioneel?
  • Durf jij het aan om jouw vastgeroeste patronen te doorbreken?
  • Wens jij dat je vanuit je hart kiest voor jouw werkelijke dromen?
  • Wil jij je laten inspireren hoe je het hoogste uit jezelf kan halen?

Dan is de School voor Relaties iets voor jou!

Je krijgt een aanzet tot het herontdekken van je grootste kracht: voor vrouwen hun vrouwelijkheid, voor mannen hun mannelijkheid.
Door (opnieuw) de verbinding aan te gaan met je vrouwelijke of mannelijke essentie, creëer je een bezieling en authenticiteit die nodig is om jouw kwaliteiten neer te zetten in je persoonlijke en professionele leven.

In deze 2 uur durende workshop zet je de eerste stap naar evenwicht in je leven.

Wat mag je verwachten van deze introductie?
 
  • Een nieuwe en verrijkende kijk op de mensen om je heen
  • Hoe je kan ‘relateren’
  • Hoe je in balans komt met jezelf

Tijdens deze introductieavond zijn enkele van onze ambassadeurs aanwezig die de training(en) volgden. Zo krijg je de kans om praktische vragen te stellen en ervaar je tijdens deze avond pure “vrouwen- en mannenkracht”!


 
.
.
 
PRAKTISCHE INFORMATIE


 
.
.
 
 
Ontvang ons gratis e-book over bindingsangst en verlatingsangst

e-book aanvragen
 
SCHOOL VOOR RELATIES

 0475 786 470
 info@schoolvoorrelaties.be
 facebook
School voor Relaties is het geesteskind van Patricia Van Lingen
© School Voor Relaties | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden & Privacy Verklaring | WebDevelopment Novatrix