LISBETH HAUSTRAETE

Lisbeth studeerde in 1994 af als licentiate in de Psychologie, richting psychoanalyse en systeemtherapie. Ze volgde eveneens een opleiding gezondheidstherapie, en verdiepte zich in het herprogrammeren van onbewuste patronen en overtuigingen, en het transformeren van stress; eerst met de PSYCH-K methode, en sinds 2018 met “Live The Connection”. 
 
In haar thuispraktijk ‘Studio Cocoon’ en haar duopraktijk met een collega-psycholoog ‘De Cocon’, biedt ze als psycholoog / coach een veilige plek aan waar mensen opnieuw leren luisteren naar hun lichaam, geest en emoties.
 
Daarnaast geeft Lisbeth met hart en ziel verschillende bewegingslessen: Pilates, Yin Yoga en Nia (dans). 
 
Lisbeth is getrouwd en heeft drie volwassen zonen uit haar eerste relatie en een dochtertje van 5jaar met haar man; elk vanuit hun eigen unieke identiteit zijn zij vaak confronterende en vooral leerrijke spiegels! 
 
Lisbeth volgde met veel enthousiasme de trainingen in de School voor Relaties.
De zachte vrouwen-kracht vindt ze sterk, mooi, verbindend en helend; de verbinding tussen vrouwen in én buiten de trainingen ervaart ze als een liefdevolle ondersteuning om zichzelf verder te kunnen ont-wikkelen op haar pad. 
Ondersteund en gesterkt door deze ervaringen en vooropleidingen coacht ze vanuit haar hart andere vrouwen op hun weg naar zelfontplooiing, en de ontwikkeling van hun vrouwelijke zachtheid en kracht.
 
Lisbeth is sinds 2014 freelance trainer bij de School; ze begeleidt er regelmatig extra Lilith activiteiten. 
 
.
.
 
 
Ontvang ons gratis e-book over bindingsangst en verlatingsangst

e-book aanvragen
 
SCHOOL VOOR RELATIES

 0475 786 470
 info@schoolvoorrelaties.be
 facebook
School voor Relaties is het geesteskind van Patricia Van Lingen
© School Voor Relaties | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden & Privacy Verklaring | WebDevelopment Novatrix