RELATIETHERAPIE & COACHING

Voor relatietherapie & -coaching, kom je samen met je partner, zus, ouder, vriend, of diegene waarmee je relatie beter kan. Samen volg je dit traject, waar je elk verantwoordelijkheid neemt voor jouw deel van de relatie.

Op de kennismakingssessie zijn (liefst) beide partners aanwezig. Tijdens dit gesprek kijken we ook naar welk traject het beste past bij jullie. Dat kan bijvoorbeeld inhouden dat er eveneens een aantal afzonderlijke sessies zijn.


Versterk je relatie

Relatietherapie kan ook preventief werken. Heel wat afspraken worden zowel bewust als onbewust gemaakt. Hoe ga je op een dieper niveau met elkaar om? Hoe communiceer je binnen de relatie? Hoe los je problemen gezamenlijk op?

Inzicht hierover kan je veel leed besparen.


Relatieproblemen aanpakken

Groeien in je relatie betekent allereerst uitzoeken wat het probleem precies is, wat de knelpunten zijn. We pakken samen de oorzaken aan (therapie) en werken naar oplossingen en mogelijkheden (coaching).

Het belangrijkste punt hierbij is het creëren van een win-win situatie waarbij beide partners bereiken wat ze willen om een goede relatie te ondersteunen.

Bovendien is het heel belangrijk om het principe te onthouden: je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen levensgeluk, en daarnaast ben je gezamenlijk verantwoordelijk voor elkaar, voor je relatie.

Lees hier meer over relatietherapie.


Waar werken we aan?

Aan hetgeen je zelf inbrengt
Betere communicatie waardoor je elkaar beter begrijpt
Respect en waardering voor elkaar hebben
Elkaar accepteren zoals je bent
Jezelf kunnen zijn in een relatie
“Nee” mogen zeggen

We kijken naar hoe jullie als partners contact met elkaar hebben, waarbij vooral de non-verbale signalen worden belicht. Dan kan confronterend zijn, maar ook spannend, bevrijdend en opluchtend.


Geïnteresseerd in een gezamenlijk begeleidingstraject?

Neem contact met ons op voor een eerste sessie. Voor het kennismaken nemen we 5 minuten en daarna gaan we direct diepgaand aan het werk. Na deze sessie hebben jullie een duidelijk inzicht over de oorzaak en in bijna alle gevallen klaar om aan de oplossing te werken.
Uiteraard zijn jullie vrij om het bij die ene sessie te houden.

Vooraf is het moeilijk te bepalen hoeveel sessies er nodig zijn. Dit is afhankelijk van jullie wens, de problemen en de oorzaken. Sommige koppels hebben voldoende aan 4 tot 5 sessies, de meesten hebben een relatietraject van 8 tot 10 sessies, en nog anderen hebben een langer traject nodig.

Elke sessie duurt 1 uur. Na 5 sessies volgt  een evaluatie.

Enkele afspraken:

Je komt op tijd naar de sessies. Indien je verhinderd bent, verwittig je Patricia zo snel mogelijk per telefoon.
Gemaakte afspraken kunnen maximaal 48 uur van te voren worden afgebeld of verplaatst zonder kosten (helft van de sessie).

De School voor Relaties ziet relatieproblemen als een unieke kans om te groeien en je relatie te verdiepen!

 

Lees meer over therapie en coaching en het verschil ertussen.
 
.
.
 
LOCATIE

Brandstraat 20
9830 Sint-Martens-Latem

T  0475 786 470
E  info@schoolvoorrelaties.be
 
.
.
 
 
Ontvang ons gratis e-book over bindingsangst en verlatingsangst

e-book aanvragen
 
SCHOOL VOOR RELATIES

 0475 786 470
 info@schoolvoorrelaties.be
 facebook
School voor Relaties is het geesteskind van Patricia Van Lingen
© School Voor Relaties | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden & Privacy Verklaring | WebDevelopment Novatrix