INDIVIDUELE THERAPIE & COACHING

Wanneer je kiest voor een individuele begeleiding, kies je voor extra diepgang in je ontwikkelingsproces.

Tijdens deze sessies keren we steeds terug naar de relatie die je met jezelf hebt. We onderzoeken de wijze waarop je met de uitdagingen van het leven omgaat en waar de basis voor je ’voorkeursgedrag’ is gelegd. Daarbij gaan we bijna altijd terug naar je gezin van herkomst.

Door onze niet-alledaagse benaderingswijze prikkelen we je om op een andere manier naar jezelf te kijken. De relatie die je met jezelf hebt, is immers de basis van hoe je relateert met anderen. Daarnaast dagen we je ook uit om je omgeving en vraagstukken vanuit een nieuw perspectief te bekijken.

Samen onderzoeken we de problemen die steeds terugkeren binnen je relaties. Nadien leer je andere manieren ontdekken om problemen op een meer constructieve manier aan te pakken.

Geïnteresseerd in een individueel begeleidingstraject?
 
 
.
.
 
Patricia van Lingen

is de vertrouwenspersoon die jou kan bijstaan in je persoonlijke relatietraject. Ze is aan de slag als relatietherapeut sinds 1995. Patricia werkt zowel met mannen als met vrouwen. De meeste vrouwen stromen door naar de training ‘Relateren doe je zo’, en nog anderen kiezen voor een langer traject.

Je kan elke dag van de week bij Patricia terecht in Sint-Martens-Latem.
Je kan Patricia contacteren via patricia@schoolvoorrelaties.be of op 0475 786 470.
 
 
.
.
 
Pieter Ruigewaard

is een Nederlandse lichaamsgerichte therapeut verbonden aan de School voor Relaties. Hij is stevig op de inhoud en verbonden op de relatie. Hij gebruikt graag het lichaam als ingang. Pieter werkt vooral met mannen als met vrouwen. De meeste mannen die individueel bij hem komen stromen door naar de mannentraining “relateren doe je zo”.
Pieter werkt 2 dagen per maand als therapeut in België. Af en toe een Skype sessie is ook mogelijk. Ook in zijn praktijk in Nederland (Leersum) ben je welkom.

Je kan Pieter contacteren via pieter@schoolvoorrelaties.be of op +31 653 811 685.
 
.
.
 
Sofie Vandenberghe

is relatiecoach verbonden aan de School voor Relaties. Zij helpt jou in jouw zoektocht naar duurzame,  liefdevolle verbinding met jezelf en jouw omgeving. Sofie werkt oplossingsgericht op de problemen en knelpunten die je aanbrengt en begeleidt je in het ontdekken van je eigen kracht en potentieel tot ontwikkeling. Sofie werkt vooral met vrouwen. Sofie is een Gentse die woont in Wallonië en werkt in Brussel. Zij staat in voor onze cliënten regio Brussel, Leuven en Mechelen.

Je kan Sofie contacteren via sofie@schoolvoorrelaties.be of op 0477 42 82 85
 
.
.
 
William Wilson

is een Nederlandse lichaamsgerichte trainer/therapeut verbonden aan de School voor Relaties. Met stevigheid werkt hij vanuit zijn hart in de kracht van kwetsbaarheid. Liefst gaat hij met jou direct de diepte in waar gemis en verlangen als een kompas dienen.
William werkt vooral met mannen en ook met vrouwen. De meeste mannen die individueel bij hem komen stromen door naar de mannentraining “Relateren doe je zo”. William werkt 2 dagen per maand als therapeut in België. Ook in zijn praktijk in Nederland (Utrecht) ben je welkom.

Je kan William contacteren via william@schoolvoorrelaties.be of op +31 613907311.
 
.
.
 
Hoe werken jullie?

Neem contact met ons op voor een eerste sessie. Voor het kennismaken nemen we 5 minuten en daarna gaan we direct diepgaand aan het werk.

Na deze sessie heb je een duidelijk inzicht over de oorzaak en in bijna alle gevallen klaar om aan de oplossing te werken. Uiteraard ben je vrij om het bij die ene sessie te houden.

Vooraf is het moeilijk te bepalen hoeveel sessies er nodig zijn. Dit is afhankelijk van jouw wens, de problemen en de oorzaken. Sommigen hebben voldoende aan 3 tot 5 sessies.

Elke sessie duurt 1 uur.


Enkele afspraken:

Je komt op tijd naar de sessies. Indien je verhinderd bent, verwittig je de therapeut met wie je een afspraak hebt zo snel mogelijk per telefoon.

Gemaakte afspraken kunnen maximaal 48 uur van te voren worden afgebeld of verplaatst zonder kosten (zo niet wordt de helft van de sessie aangerekend).

Dit relatietraject is een uiterst boeiend proces waarna de relatie met jezelf en anderen nooit meer hetzelfde zal zijn!


Lees meer over therapie en coaching en het verschil ertussen.
 
 
.
.
 
 
Ontvang ons gratis e-book over bindingsangst en verlatingsangst

e-book aanvragen
 
SCHOOL VOOR RELATIES

 0475 786 470
 info@schoolvoorrelaties.be
 facebook
School voor Relaties is het geesteskind van Patricia Van Lingen
© School Voor Relaties | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden & Privacy Verklaring | WebDevelopment Novatrix